Et aktivt liv

Det er vel liten tvil om at vi som er heldige nok til å leve i Norge har alle muligheter for et trygt og godt liv. Det betyr selvfølgelig ikke at det ikke finnes problemer, eller at vi får alt vi ønsker oss, men det jeg mener er at vi har noen av de beste forutsetningene som finnes. Det er langsiktig tenkning og hardt arbeid som har gjort Norge til det landet vi lever i idag, og blant mange av fordelene vi har her oppe i nord er mulighetene vi har for å leve et aktivt liv.

Lev aktivt med naturenAktivt liv gir et bedre liv

Den fantastiske norske naturen som alltid har gitt oss nordmenn muligheten til å leve aktivt, hår gått fra å være en arbeidsplass til et sted for rekreasjon for de fleste. Selvfølgelig er vi fortsatt avhengig av våre naturressurser og av jordbruk, men sysselsettingen er en annen i dag enn den var før i tiden. Men vår flotte natur har mye å gi oss alle selv om vi ikke har den som arbeidsplass, den gir oss muligheten til å leve aktivt. Fjellturer, skiturer, båtliv, camping, mulighetene er enorme for alle som vil leve aktivt og komme seg bort fra stillesittende jobber når man først har tid. Og det er viktig, både for oss som individer og samfunnet generelt, at så mange som mulig velger å leve aktivt. Det er sunn folkehelse.

Her i Øverby har man alle muligheter til å leve aktivt, og i tillegg til den flotte naturen er det også lagt til rette for at folk kan få brukt kroppen når været, helsa, eller humøret holder deg innendørs. Med helsesportsenter, svømmehall, klatrevegger, og mye mer er alt lagt til rette for at alle kan holde seg i form og ha et rikt og aktivt liv. Å leve et aktivt liv som nordmenn faller oss naturlig, og her i Øverby legger vi alt til rette for å fortsette dette!